woensdag 18 januari 2012

Nog een impressie

Mark heeft in een vorige bericht gereageerd met wat impressies van het mogelijke uiterlijk van mijn fiets met racekap die past bij de rest van de fiets.
Zelf heb ik tijden geleden ook al een poging gewaagd maar ook deze keer weer.


Passend ga ik de kleur niet krijgen. En een iets donkerdere kleur lijkt mij helemaal niet zo gek. Lichter is in ieder geval níet mooi. Het begint erop te lijken dat ik voor een oranjerood of roodoranje kleur ga.

5 opmerkingen:

 1. Hi Quemo,
  Dit ziet er al heel leuk uit. Jan Reus kan ook kleuren namaken die er wel heel dicht bij komen.
  Groeten,
  Wim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Quemo,

   Denk er om dat je een mate zwarte strook houd in het verlengde van je vizier anders krijg je nare reflecies in je vizier.

   Ziet er goed uit, groet Jan.

   Verwijderen
 3. Ha Jan,

  Heb ik aan gedacht maar nog geen rekening mee gehouden.

  Maakt het nog uit tot waar het zwart is? Gaat het alleen om het stuk onder het vizier of meer dan dat? Ik heb bijvoorbeeld van het wit op de bovenkap van de Quest geen last gehad tot dusver.

  Hoe dan ook: het wordt bestickerd. Het fraaie daarvan is dat mocht ik wel eerst de hele boel wit doen (bij wijze van test), dan kan ik eventueel later het mes door de stickerlaag laten glijden en naderhand nog witte sticker verwijderen.

  Maar goed, liever in 1x goed en dan wel zoveel mogelijk wit toepassen.

  Hoe breed hanteer je voor het zwart? En de afstand naar voren vanaf de rand van het hoofdgat van het deksel van (tjonge, wat veel 'van het') de racekap?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb de breedte aan gehouden van het vizier en loopt door tot voor aan het deksel.

  Als je het wit laat heb je bij donker onder een brandende lantaarn even geen zicht meer, krijgt een volledig wit vlak in je vizier en dat heb je bij elke lantaarn waar je onder door rijd.

  Groet Jan.

  BeantwoordenVerwijderen