zondag 2 oktober 2011

Compilatie van soms creatieve medeweggebruikers

Iedereen maakt fouten, zelfs de beste chauffeurs. Soms maak je zelf fouten (ik wel in ieder geval), soms zie je acties van anderen. Soms zie je trouwens ook dingen die misschien in eerste instantie fout lijken maar die dat mogelijk toch niet zijn.

In een half jaartje tijd heb ik wat opmerkelijke situaties gezien waarvan hier een compilatie.
De boventoon wordt gevoerd door motorvoertuigen die zich op het fietspad of de fietsstrook bevinden en fietsers die heel creatief omgaan met het fietspad.


5 opmerkingen:

 1. Opmerkelijk en dan rij jij nog veel buitenwegen , moet je het eens hier in de zaanstreek meemaken . Dan kun je iedere week zo een compilatie maken.
  En als je er wat van zegt berg je dan maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geloof je direct. Maar wat betreft dat 'er wat van zeggen', ook daar heb ik al ervaring mee hoor, ook hier in het midden van het land. Chauffeur die al in de aanval gaat als je alleen al vráágt of hij weet dat hij op het fietspad staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ik je (HD-) clip noch in Google Chrome noch in Explorer (9, onder W7) full-screen kan krijgen. Dat plus overtrekkende reklamebalken doen afbreuk aan het kijken en is zonde van de moeite die het monteren je gekost moet hebben...
  mvg Mick

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Mick,

  Waarom je in Chrome of in IE niet fullscreen kan krijgen snap ik niet. Bij mij lukt het wel, tenminste.... niet vanuit m'n weblog want daar werken dat icoontje met 4 pijltjes naar alle hoeken inderdaad niet. Hoe wel? Klik op het youtube-icoontje ernaast. Vanuit Youtube (je zit dan al bij het juiste filmpje) kan je wel fullscreen.

  Dan die reclame.... die is wel irritant ja maar helaas een direct gevolg van de muziek die ik achter de filmpjes heb geplaatst. Ik heb dat via Youtube gedaan en voor niets gaat de zon op....
  Workaround: Filmpje even voorbij de reclame schuiven, play [reclame verschijnt], reclame wegklikken en weer terug naar het begin van het filmpje en weer play.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ok Wilfred, gelukt. Net gemerkt dat je ook met de rechtermuisknop (voor windows gebruikers) 'copy video url' kunt kiezen en dat in de browserbalk plakken.
  Mvg mick

  BeantwoordenVerwijderen