donderdag 15 oktober 2009

Adrenaline of iets anders?

Of het nou adrenaline was of..... ik weet het niet maar wel weet ik dat ik van het werk naar huis vertrok en het gevoel had dat 38 tot 40 km/h voldoende snel was voor m'n conditie van vandaag. Maar toen ik op een gegeven moment op m'n teller keek, zag ik toch echt 45 km/h staan.

Maar nog een keer, was het nou adrenaline of was het de, ehm...., slipstream aan de voorkant van die auto die zo ongeveer aanhanger van mij wilde spelen?
Toen ik op de rijbaan reed, kwam er dus op een gegeven moment een auto wel héél dicht achter me rijden. Een fietslengte zat er niet tussen. De auto zakte even een meter af om vervolgens weer gas bij te geven en wéér zo dicht achter me te gaan rijden. Ergens tijdens dat gebeuren heb ik m'n mistachterlicht maar even aangezet.
Even later haalde hij in onder luid getoeter en een brullende motor. Dat was dus het moment dat ik op m'n teller keek. Ik heb hem ook even vriendelijk toegetoeterd met het motoralarm die ik z'n hele riedeltje heb laten uitzingen. Meneer reed een x aantal meters voor me en nam er geen genoegen mee en liet z'n remlicht nog even oplichten, zonder effectief af te remmen overigens.

Dit heerschap in z'n (ik meen) donkere Toyota stationwagon zal ik bij een eventueel volgende keer toch proberen bekend te maken bij de politie. Zo'n figuur is een gevaar op de weg.

1 opmerking:

  1. Gewoon 0900-8844 bellen als het te gek wordt. Wel kenteken opschrijven daar vragen ze bij de politie met een om

    BeantwoordenVerwijderen