maandag 28 oktober 2013

Watje

Vandaag niet met de fiets naar het werk. Storm is de oorzaak? Nee. Dat had het wel kunnen zijn maar in dit geval kán ik de fiets niet nemen want Quemo staat nog bij het schadeherstelbedrijf. Nou had ik natuurlijk wel de Fujin kunnen nemen maar ik ben een watje.

Maar ik hoefde de keuze voor Quemo of ander vervoer niet te maken vandaag. Misschien maar goed ook want stel dat ik wel voor Quemo had gekozen, dan was de kans groot geweest dat hij weer naar het schadeherstelbedrijf had gemoeten. Wat een enorme wind vandaag. Mij teveel om te fietsen achteraf gezien.

9 opmerkingen:

 1. Ik maakte even een proefrondje met de Q hoe het zou gaan. Toen viel er een boom om vlak achter mij. Toen maar met ander vervoer naar het werk gegaan...:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was vandaag bar en boos, niet verantwoord om met de Q. op pad te gaan, gisteren ging het wel. Heb vandaag de vollblut gepakt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag wel gewoon de quest genomen. Ging prima. Beetje rukwinden, dus zo nu en dan maakte je een zwiepert. Maar niets ergs, de gewone fietsers slingerde veel meer dan ik. En op mijn werk met een haring en scheerlijn de fiets vast gezet. Is prima blijven staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap je wel, maar ik zou zelf vandaag uit veiligheidsredenen dat niet gedaan hebben. Heb maar eens een dagje vanuit huis gewerkt.

   Verwijderen
 4. Heb er ook aan getwijfeld. Maar was een keus. Of ik ging gewoon met de fiets zodat mijn gezin de auto had om te gebruiken. Of ik nam de auto, en de kinderen van 4 en 5 moesten zelf op de fiets. Dus heb hun de auto maar gelaten, en heb zelf de fiets gepakt. En viel erg mee. Wel wat voorzorgsmaatregelen getroffen om de fiets op het werk stabiel neer te zetten.
  En vanmiddag terug was de wind al een stuk minder.

  Roelco, Quest 682

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gistermorgen was het op sommige moment bij Zwolle toch wel dermate hard dat ik op die momenten echt niet in de fiets wilde zitten. 's Middags was inderdaad probleemloos te doen.
   Maar ook ik zat met vergelijkbare redenen om de auto niet te nemen. Ik heb daarom gekozen voor de bus.

   Verwijderen
 5. nou nee hoor het waaide wel heel erg hard:P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is algemeen gekend: Quests zijn mooiweerfietsen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mwoa, daar zijn we het niet helemaal eens. Maar wat mij betreft is de Quest in ieder geval géén 365-dagen fiets. Maar het komt wel in de buurt.

   Verwijderen