dinsdag 1 oktober 2013

Meer liggers

Het lijkt wel of veel mensen hun fiets in de garage/schuur opbergen zodra het najaar is aangebroken. Maar bij ligfietsers zou je bijna het omgekeerde gaan denken.

Afgelopen week dus de bekende rode Quest gezien maar ook een witte Milan. Ik zou nog een bekende Strada kunnen ontmoeten en een 3-tal andere Quests. Maar gistermiddag kwam ik een gele Limit/C-Alleweder tegen en vanmorgen reed ik een open ligger achterop.

Ik blijf erbij: je ziet ze niet ;-)

3 opmerkingen:

  1. Het zou leuk zijn als meer liggers gebruik gaan maken van Strava en zich in Strava aansluiten bij de Velomobielclub Nederland. Kan je elkaar volgen, zien waar je gereden hebt, berichtjes uitwisselen e.d. Ik vind dat tot nu toe erg leuk. Er zijn al 29 leden. Niet allemaal even actief, maar toch. Wat heeft dat met dit blogbericht te maken? Je hoeft je daardoor niet meer af te vragen wie je tegenkwam, dat kan je zo nazoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb Strava de laatste weken niet aan gehad. In de zomervakantie is mijn conditie tot een waar dieptepunt gezakt (eigen schuld, had ik maar moeten fietsen). Ik ga eerst weer proberen m'n conditie omhoog te werken.

    Dat nazoeken wie waar gereden heeft vind ik toch een lastige tenzij je echt segmenten hebt die beide rijders gereden hebben.
    Hoewel, er is geloof ik ook zo'n website waar je alle Stravaritjes kan laten doorspeuren en laten weergeven op een kaart. Alleen weet ik die site niet meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb me een tijdje geleden ook aangemeld bij die velomobielclub maar het beroerde is ik vergeet strava steeds aan te zetten dus waarschijnlijk ben ik 1 van die niet zo actieve leden en ik heb meestal de neiging om dan ook hard te gaan rijden maar dat hoeft natuurlijk niet alhoewel geen bekers bij je naam dan.

    BeantwoordenVerwijderen