zondag 3 maart 2013

Goede handleiding Philips Saferide (manual)

Vanmorgen vond ik een mailtje van Rob in mijn mailbox. Op mijn vorige bericht had hij gereageerd dat hij wel een goede handleiding heeft.

Bij deze zet ik de handleiding op m'n weblog; wellicht dat dat andere mensen kan helpen.

(ik hoop dat de link werkt)
Maar goed, ik wil nog altijd wel van Philips weten waar het verkeerd is gegaan. Maandagochtenmodel? Polariteit?

2 opmerkingen:

  1. Met de handleiding van Philips had ik het ook moeilijk (dynamoversie). Als ik die vergelijk met wat B&M levert bij de Cyo, kan het verschil niet groter zijn. B&M denkt zelfs aan batterijen als energiebron, geeft daarvoor de maximum spanning aan en raadt aan om in dat geval de polariteit om te keren. Ik heb de indruk dat het ding meer foolproof is dan de Philipslamp (die wel een betere lichtbundel geeft, maar mechanisch en elektronisch kwetsbaarder lijkt).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat er aan handleiding bij geleverd wordt, hoeft weinig uit te maken als de lamp foolproof is. En ik heb daar bij de Philipslamp toch wat bedenkingen bij. Bij VM.nl is een lamp kaduuk gegaan, bij mij, bij jou. Dat zijn er dus nu al 3. Dat vind ik vrij fors. Zeker als ik het vergelijk bij de Cyo die dus wel foolproof is en ook de InoLED's accepteren veel zonder de geest te geven.

    Ik hoop komende week toch van Philips te horen te krijgen of IK nou iets verkeerd heb gedaan (waarbij de gebrekkige handleiding op z'n minst een belangrijke rol heeft gespeeld) of dat ik toch een maandagmorgenexemplaar heb ontvangen.

    BeantwoordenVerwijderen