vrijdag 28 december 2012

OBT 2012: Puntje op de i

Quesjer heeft z'n uiterste best gedaan om de Oliebollentocht 2012 in Zwolle uitstekend voor te bereiden. Hij heeft heel weel mensen aan het werk gezet. Zo'n beetje alles is geloof ik wel in kannen en kruiken. Maar de route moest nog wel opnieuw verkend worden. In ieder geval om te zien of er geen onverwachte zaken zijn. En er is toch een kinkje in de kabel. Een Questrijder uit Hasselt heeft ons daarop gewezen. In Zwartsluis is een 'afrit' van een bruggetje verwijderd, waardoor een bocht naar links gedraaid moet worden, die met een Quest niet te nemen valt. Dus moest de route aangepast worden. De route sluit nu aan op de richting die het meest logisch is als je vanaf het bruggetje komt: rechtdoor. In plaats van langs Zwartsluis gaan we er nu doorheen. De aangepaste route valt te rijden maar wel vraag ik me af hoe het gaat bevallen. Veel aandacht zullen we ongetwijfeld wel krijgen.

Vanavond niet te laat naar bed en morgen vroeg op. Ik heb een gezellige dag voor de boeg. Het weer lijkt ook mee te gaan werken. Helemaal goed dus. Ik heb er zin in!

6 opmerkingen:

 1. Dan rest de vraag nog: met of zonder racekap? (ik heb helaas geen magneet-kap)

  groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me zelfs met een Strada een scherp bochtje (zo te zien op Street View). Och, en aandacht zijn we natuurlijk wel gewend ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Dirk:
  Voor mij wel duidelijk: MET racekap en desnoods leg ik hem op de neus; kan ook nog.

  @Paul:
  Met Strada etc. valt de bocht denk ik wel te nemen maar comfortabel is anders inderdaad.

  @André:
  Je rijdt niet mee morgen meen ik te begrijpen? Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen