maandag 25 mei 2009

Gesmeerde bliksem.. ehm... ketting

Afgelopen weekend heb ik de ketting gesmeerd en dat is te merken. De aandrijving is nu weer een stuk stiller. Dat is aangenaam fietsen. Verder merk ik dat de ketting soepeler is omdat hij me nu al 3x over het grote voorblad geschoten is tijdens het schakelen terwijl me dat de laatste tijd dus niet meer gebeurd is vóór het smeren.

Verder heb ik vandaag de route inderdaad wat langer gemaakt dan gepland. Gepland stond iets van 40 km, wat uiteindelijk bijna 64 kilometer geworden is. De 12 kilometer die ik nog extra moest rijden bovenop m'n geplande ritjes in de komende dagen, heb ik daarmee overbrugd. Dus op naar de 900 kilometer in één maand.

4 opmerkingen:

 1. Die "bliksem" hebben we anders in Amsterdam wel gehad! "Fascinating" zou Dr. Spock zeggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dat met een uiterst droog en ongeïnteresseerd toontje waar totaal geen emotie uit blijkt, zoals dat hoort bij Vulcans.

  Die bliksem hebben wij hier ook 's nachts gehad. Het was meer licht dan donker met die aaneensluiting van flitsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik kick geloof ik op dat extreme weer...
  Bijna was ik dan ook met de FAW vertrokken maar ik bedacht me dat ik m'n portemonnee niet bij me gestoken had en dat de regendruppels wel érg groot waren (ik heb geen Versatile-dakje).
  Dus heb ik als 'compensatie' alles maar wezen bekijken vanachter 't autoraampje: Stilstaand gewoon 'n flinke tijd!
  Vandaag stond er trouwens 'n plant in de kleedkamer en m'n ploegchef zei dat ik daar vast blij mee zou zijn. Op mijn tegenwerping dat dat wat moeilijk meenemen was op de fiets had hij al 'n antwoord klaar: "Dan schop je 'm toch in die punt?!"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja ging egt goed te keer:d vond erg leuk schowspel!!! superrrrrrrrrrrrrrrrr

  BeantwoordenVerwijderen