dinsdag 12 november 2013

bah, bah en nog eens bah

Fiets staat bij de reparateur. Hoe ver ze zijn met de reparatie? Geen idee. Ik heb geen moment gelegenheid gehad om te bellen, laat staan om de fiets op te halen. De rest van deze week gaat het hem ook niet worden en volgende week vermoedelijk ook niet. Kind die weer oorbuisjes moet krijgen; 4 dagen naar de haaien. Vergaderingen, extra activiteiten op het werk, vrouw die een begrafenis heeft (waarbij ik dus alleen met de kinderen ben), op dit moment zit ik zelf met een stem die niet meer wil werken (onhandig als je stem je belangrijkste gereedschap is op het werk (nee, ik zing niet)) dus sommige dingen telefonisch afhandelen is er ook al niet bij (nee, ik ben ook geen telefonist), vrouw die een personeelsuitje heeft, ouderspreekavond van de kinderen, al een tijdje hik ik tegen de griep aan maar weggaan wil hij niet maar echt doorzetten ook niet en dan vergeet ik vast nog wat van afgelopen week, deze week en volgende week.

Het is momenteel gewoon even k*t met peren.

en ik mis mijn fiets.......

5 opmerkingen:

 1. Oorzaak van alle elende: ik-mis-mijn fietsertis?
  Ik herken een heleboel van de periode dat ik eens een paar weken mijn fiets moest missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je niet kan fietsen lijkt alles tegen te zitten, hoop dat je fiets snel weer klaar is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-)) 'k Herken dat... Nutteloos geschrijf, maar het lucht wèl op!

  De kans dat ik m'n fiets mis is niet zo groot: 'k heb 2 stuks THIJS 209 roeifietsen. Inderdaad, 1 reserve exemplaar.

  Sterkte, Wilfred, eens zal alles weer beter zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier nog een. Fiets ook in de reparatie... Meerdere dagen niet fietsen betekent meerdere dagen geen endorfine, serotine, Questerine... Gevolg: Chagrijnig!!! Als thuis dan meerdere dingen niet lekker lopen dan is het bal... We zitten in hetzelfde schuitje Wilfred!
  Maar sterk als we zijn slaan we ons er wel doorheen! Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I have not had my Quest more than 1 year and I do not want to be without it. Maybe I should buy the wife a Quest so I have a spare to use? :) Have strenght!

  BeantwoordenVerwijderen