dinsdag 17 maart 2009

Velomobielloos

Morgen gaat het dan eindelijk gebeuren. Na lang knutselen en wachten, is m'n fiets morgen eindelijk klaar.
Vandaag heb ik hem na het werk bij De Kleine gedropt en de spiegels en het dakje verwijderd. Morgen gaan ze zich dus heerlijk uitleven op m'n fiets. Het gaat vermoedelijk een echte 'eyecatcher' worden volgens 1 van de mensen van De Kleine. En dat is dus ook de bedoeling.

Vandaag en morgen kunnen er dus nog gokjes naar de naam/het uiterlijk worden genoemd. Prijs? Puur de eer ;-)

Maar ook ik ben razend benieuwd hoe het uit gaat pakken. Ik heb wel een foto-impressie gemaakt maar dat wil nog niet zeggen dat het ook zo gaat worden. M'n wensen zijn doorgegeven en genoteerd. Morgenmiddag kan ik hem ophalen.

Spannend!!!!

2 opmerkingen:

  1. Maar voor vandaag is het dus ff 'Hasta la vista baby'.
    En het moet dan waarschijnlijk ook iets met de spaanse taal te maken hebben? Estoy tocando en la oscuridad (ik tast in het duister)...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat van dat Spaans heeft de rest nog niet gelezen omdat dat een stukje mailwisseling buiten mijn weblog om geweest is. Maar ja, tipje van de sluier: de naam is een woord wat in het Spaans ook voorkomt. De betekenis is me nog niet geheel duidelijk; ik heb het ook niet als Spaans woord gekozen maar zoekwerk naar m'n 'gekozen' naam leverde een Spaans woord op. Maar goed morgen 'de ontknoping'.

    BeantwoordenVerwijderen