zondag 29 augustus 2010

Toch m'n doel bereikt

Goed, de vakantie is in zekere zin voorbij want eergisteren (vrijdag) moest ik weer beginnen met werken. Toch reken ik dit weekend nog een klein beetje tot de vakantieperiode.

In Ane is een familieweekend waarbij vandaag 'de' familiedag is. Daar zouden we met z'n allen naartoe gaan. Maar een wat minder gebruikelijke nacht heeft daar verandering in gebracht. Afgelopen nacht mochten we al het beddegoed van onze oudste dochter vervangen wegens iets in de maag wat eruit moest (virusje gok ik, er schijnt wat te heersen).
Onze dochter heeft ook wat last van wagenziekte. Met een kind wat overgegeven heeft en wagenziekte heeft in een auto stappen is geen goed idee, zeker niet als je zelf niet tegen de geur van overgeefsel kan (en er spontaan zelf achteraan gaat). M'n vrouw was ook niet helemaal fris in de buik. Het leek mij daarom beter dat m'n vrouw en de kinderen thuis bleven. Ik ben er dus alleen naartoe gegaan.

Ane is zo'n 45 tot 50 kilometer van Zwolle verwijderd als je een beetje gangbare routes kiest. Dat is een mooie afstand om te fietsen. Ook al is het weer nog altijd niet daverend te noemen, ben ik toch met de fiets naar de familiedag gegaan. Daarmee heb ik toch m'n doel bereikt om gemiddeld elke vakantieweek 100 kilometer te fietsen.

Morgen gaan we weer beginnen met de vaste woon-werk-kilometers, ook goed voor 100 kilometer per week.

5 opmerkingen:

 1. Plausibel, niemand gaat zover om z'n eigen familie te vergiftigen voor een fietstochtje.
  Groets, Inspector Mick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat je zegt Mick, ook dacht ook al, het zal toch niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sommige mensen gaan wel heel ver om te kunnen fietsen. 'n Goeie, Mick! :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb geen idee hoe ver sommige mensen gaan maar ik ga dus toch maar niet zó ver. Als ouder heb ik liever zelf iets dan dat ik moet toezien dat m'n kind iets onder de leden heef.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klein grapje mijnerzijds uiteraard, just kidding.
  Een Spanjaard zou de zin trouwens -nog makkelijker- in de aanvoegende wijs (ipv de aantonende) zetten.
  Als Wilfred 'n -t vergeet neer te zetten weet ik wel dat hij 't meent!
  Groeten Mick

  BeantwoordenVerwijderen